Είστε εδώ

L.O.L Surprise - Ζωάκια Eye Spy

Περιγραφή Προϊόντος

Τώρα τα Pets LoL Surprise βρίσκονται σε μυστική αποστολή! Νέα συλλογή από Ζωάκια Pets LoL Surprise από τη νέα σειρά Eye Spy! 

Κάθε εκπληξομπαλίτσα περιέχει κρυμμένα, μυστικά μηνύματα* στη συσκευασία της που μπορείτε να αποκωδικοποιήσετε και να διαβάσετε με το μαγικό φακό που περιέχεται!

Περιέχονται 7 εκπλήξεις: 

 - μαγικός φακός αποκρυπτογράφησης 

 - κρυμμένο μήνυμα (τοποθετήστε από πάνω το μαγικό φακό για να ανακαλύψετε στοιχεία που θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε ποια κουκλίτσα θα βρείτε μέσα στη συσκευασία!)

 - παπούτσια

 - μπουκαλάκι νερού

  - φτυαράκι 

 - αξεσουάρ 

 - κουκλίτσα 

Γεμίστε το μπιμπερό με νερό και δώστε το στο ζωάκι σας. Ζουλήξτε το κεφαλάκι του  για να ανακαλύψετε τη νερο-έκπληξη! Μπορεί να έχει μια από τις παρακάτω μοναδικές λειτουργίες: Μπορεί να κλαίει, ή να πιτσιλάει νερό από το στόμα, ή να κάνει πιπί. Ακόμα μπορεί να αλλάζει χρώμα αν μπει σε παγωμένο νερό!

Περιέχεται ακόμα και η αμμοδόχος. Σκάψτε με το φτυαράκι και ανακαλύψτε το αξεσουάρ έκπληξη!

Η συλλογή περιλαμβάνει 19 διαφορετικά ζωάκια. 

*Τα μηνύματα και τα κείμενα που εμφανίζονται εντός και εκτός συσκευασίας είναι στην αγγλική γλώσσα. 

Πληροφορίες για τους Γονείς

Τα προϊόντα L.O.L. Surprise συνδυάζουν τη χαρά που παίρνουν τα παιδιά όταν ξετυλίγουν ένα δώρο με το παιχνίδι και τη συλλεκτικότητα. 

Κάθε επίπεδο κρύβει και μία διαφορετική έκπληξη ενώ η μεγάλη ποικιλία σε κούκλες, λειτουργίες και αξεσούαρ κρατά ζωντανό το ενδιαφέρον των παιδιών και ενισχύει το δημουργικό παιχνίδι. 

ΆΛΛΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ