Είστε εδώ

Peppa - Βαν Παγωτού & Φιγούρα

Περιγραφή Προϊόντος

Τις ηλιόλουστες, ζεστές μέρες θα βρεις την Πέππα στο βαν παγωτού να προσφέρει στην οικογένεια και στους φίλους της πεντανόστιμες λιχουδιές! Βοήθησε την Πέππα να μεταφέρει το τρίκυκλο της στην παραλία και να σερβίρει παγωτό μέσα από το πολύχρωμο βαν της!

Το σετ περιέχει 1 φιγούρα της Πέππα, 1 τρίκυκλο, 1 τραπέζι με σκίαστρο για τον ήλιο, 1 πάγκο με αξεσουάρ, παγωτά για την Πέππα και τους φίλους της.

Πληροφορίες για τους Γονείς

Η Πέππα είναι ένα αστείο γουρουνάκι που ζει τις καθημερινές του περιπέτειες όπως κάθε παιδί της ηλικίας της: πηγαίνει σχολείο, παίζει, κάνει ποδηλατο, επισκέπτεται τον παππού και τη γιαγιά, πηγαίνει εκδρομές. Ζει σε μια παραδοσιακή οικογένεια, όπου είναι εύκολο να αναγνωρίσει κανείς διάφορους κοινωνικούς ρόλους. Η τηλεοπτική σειρά προάγει αρχές όπως είναι η φιλία, η καλοσύνη, η πίστη, η σημασία της οικογένειας.

Η συλλογή των παιχνιδιών, σχεδιασμένη για τα παιδιά προσχολικής ηλικίας, θέλει να αναβιώσει τον κόσμο της Πέππα προσφέροντας μια πιστή αναπαραγωγή του περιβάλλοντος στο οποίο ζει και τους χαρακτήρες που την περιβάλλουν.

ΆΛΛΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ